Η Ομάδα χορού Νατάσσας Αβρά

δημιουργήθηκε το 2010, από τη Νατάσσα Αβρα, χορεύτρια, χορογράφο, καθηγήτρια χορού.

Χρησιμοποιεί κυρίως λεξιλόγιο του σύγχρονου χορού, όπως επίσης από τις πολεμικές τέχνες, τον μοντέρνο χορό, την καθημερινή κίνηση και την προσωπική κίνηση των χορευτών. Η Σύνθεση του αμιγώς κινητικού υλικού είναι βασικό στοιχείο στις χορογραφίες, όπως και επεξεργασμένα από την ίδια αποσπάσματα κειμένων με κοινωνιολογικό περιεχόμενο, εντάσσοντας τα στη χορογραφική διαδικασία.
Χωρίς να περιγράφει η να αναπαριστά με την κίνηση τις προτάσεις και τις λέξεις, ερευνά από το 2010, τρόπους απόδοσης του λόγου μέσα από το σώμα.

Τα μέλη της ομάδας χορού Νατάσσας Αβρά ανανεώνονται ανάλογα τις ανάγκες της κάθε παραγωγής.


Tιτή Aντωνοπούλου

titi antonopoulou

Η Τιτή Αντωνοπούλου είναι χορεύτρια και δασκάλα σύγχρονου χορού - αυτοσχεδιασμού.

περισσότερα

Αλίκη Καζούρη

aliki kazouriΓεννήθηκε στην Αθήνα. Σπούδασε Γαλλική Φιλολογία στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και χορό στο Κέντρο Κλασσικού Μπαλέτου του Λεωνίδα Ντε Πιάν και για τρία χρόνια στο Παρίσι, το Λονδίνο και τη Νέα Υόρκη.

Περισσότερα...

Σάνια Στριμπάκου

sania strimpakouΗ Σάνια Στριμπάκου είναι χορεύτρια και δασκάλα χορού, απόφοιτος της Κρατικής Σχολής Ορχηστικής Τέχνης (2000).

Περισσότερα...

Αντώνης Ιορδάνου

antonis iordanouΓεννήθηκε στην Αθήνα, σπούδασε Υποκριτική με τους Άρη Δαβη, Ρούλα Πατεράκη, Τάσο Μπαντή κ.α. και σύγχρονο χορό με τους Μαρία Αγγέλου, Αγγελική Στελάτου, Χριστίνα Κλεισιούνη, Steve Paxton, Peter Ryan, Masaki Iwana

Περισσότερα...

Βάσια Ζόρμπαλη

vasia zorbaliΓεννήθηκε στην Αθήνα (1986), αποφοίτησε από την Ανώτερη Επαγγελματική σχολή χορού Ραλλου Μάνου (2013), το τμήμα Μοριακής Βιολογίας και Βιοτεχνολογίας του Πανεπιστημίου Κρήτης (2009), φοίτησε στην Κρατική Σχολή Ορχηστικής Τέχνης (2010-2012).

Περισσότερα...

Φιλιώ Κοσμίδου

filio kosmidouΓεννήθηκε στην Αθήνα (1981), είναι απόφοιτος της Ανώτερης Επαγγελματικής σχολής χορού Ραλλου Μάνου (2014) και αριστούχος απόφοιτος του τμήματος Εργοθεραπείας ΤΕΙ Αθηνών (2007).

Περισσότερα...

Ηρώ Τσιρακάκη

iro tsirakakiΓεννήθηκε στη Σητεία Κρήτης (1986), είναι απόφοιτος της Ανώτερης Επαγγελματικής σχολής χορού ‘Ραλλου Μάνου’ (2014) και του τμήματος Φιλοσοφίας του Πανεπιστημίου Πάτρας (2009), έχει φοιτήσει στο προπαρασκευαστικό έτος της Κρατικής Σχολής Ορχηστικής Τέχνης (2011).

Περισσότερα...

Εύη Ψάλτου

evi psaltouΓεννήθηκε στην Κομοτηνή(1984), είναι απόφοιτος της Ανώτερης Επαγγελματικής σχολής χορού Ραλλου Μάνου και του τμήματος Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων-κατεύθυνση Marketing- του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (2007).

Περισσότερα...

Ιζαμπέλ Δελασούδα

izabel delasoudaΓεννήθηκε στην Τήνο (1987) και είναι απόφοιτος της Επαγγελματικής σχολής Ραλλου Μάνου. Έχει φοιτήσει στην Κρατική Σχολή Ορχηστικής Τέχνης(1ο έτος), και είναι πτυχιούχος ‘Marketing’ του τμήματος Εμπορίας και Διαφήμισης των ΤΕΙ Αθηνών.

Περισσότερα...

Κατερίνα Μανιού

katerina maniouΗ Κατερίνα Μανιού γεννήθηκε στην Αθήνα. Είναι τραγουδίστρια και μουσικολόγος. Το 2014 ολοκλήρωσε τις σπουδές της στο κλασικό τραγούδι ως mezzo soprano υπό την καθοδήγηση της σοπράνο Τζένης Δριβάλα, με άριστα και πρώτο βραβείο.

Περισσότερα...